• +30 23750 20 151
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βιογραφικά Μελών

vlaviΒλαβή Φωτεινή
Ηλικία: 39

Τόπος γέννησης: Θεσσαλονίκη

Διεύθυνση κατοικίας: Άγιος Νικόλαος

Οικογενειακή κατάσταση: έγγαμη 2 παιδιά  σύζυγος: Ρίτσιος Γιώργος

Επάγγελμα: αγρότισσα

E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 Ζαφείρης Δημήτριος


 Κωνσταντάρας Νικόλαος


 Μάνθος Φίλιππος


Κασσανδρινού Ασάνω


 Κανέλης Ελευθέριος


 Χονδρογιώργης Ιωακείμ


 
Γιουβαρλάκη Κατερίνα

Ονομαζομαι Γιουβαρλακη Κατερινα εχω δυο παιδια καταγομαι κ διαμενω μονιμα στον Ν.Μαρμαρα.
Ειμαι εκλεγμενη δημοτικη συμβουλος στο δημο σιθωνιας και  επισης διατελλω αντιπροεδρος της δημοτικης επιχειρησης.
Εχω πτυχιο στελεχων επιχειρησεων γνωριζω πολυ καλα την αγγλικη γλωσσα   lower καθως επισης κ χειρισμο Η/Υ ECDL.
Εργαζομαι ως εποχικη υπαλληλος στον ιδιωτικο τομεα σε ξενοδοχειακες επιχειρησεις.


Δαλδογιάννης Γεώργιος

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι μόνιμος κάτοικος Αγίου Νικολάου. Είναι παντρεμένος με την Χολογγούνη Κυράνω του Νικολάου, καθηγήτρια Φιλόλογο Α.Π.Θ. και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Υπηρετεί στην Ελληνική Αστυνομία από το έτος 1993, τώρα στο Α.Τ. Αγίου Νικολάου, αρμόδιος  για θέματα αλλοδαπών και ταυτοτήτων. Έχει αναπτύξει συνδικαλιστική δράση ως μέλος του Δ.Σ. της ¨Ένωσης Αστυνομικών  Χαλκιδικής, διετέλεσε πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων λυκείου Αγίου Νικολάου, μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου, πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου. Στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης στις 18/04/2014 κατήλθε υποψήφιος με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Ιωάννη Τζίτζιο και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος, ερχόμενος πρώτος σε ψήφους στην Δημοτική Ενότητα Σιθωνίας. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 ανέλαβε καθήκοντα προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς  Επιχείρησης του Δήμου Σιθωνίας έως και σήμερα.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Aγαπητοί συνδημότες,οι μέρες των εορτών πλησιάζουν. Μέρες κατά την διάρκεια των οποίων η ανθρωπιά , η αγάπη για τον συνάνθρωπο, η προσφορά, ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη, είναι έννοιες που κορυφώνονται, που παίρνουν σάρκα και οστά. Έννοιες τόσο επίκαιρες σήμερα όσο ποτέ άλλοτε. Δίπλα μας, απέναντί μας, ίσως και στο οικογενειακό περιβάλλον μας υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν, που στερούνται, που είναι στο περιθώριο της κοινωνίας, που δυστυχώς δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα ακόμα και για την διατροφή τους. Άνθρωποι, που η ασήμαντη για κάποιους προσφορά, είναι τόσο πολύτιμη γι'αυτούς.


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σιθωνίας, θέλοντας να δώσει τις άγιες αυτές μέρες, χαρά, στήριξη και ελπίδα σε αυτούς τους ανθρώπους, διοργανώνει συγκέντρωση τροφίμων αλλά και χρημάτων, από την 1η Νοεμβρίου έως και την 15η του Δεκέμβρη. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν καθημερινά και κατά τις ώρες 08.00 - 14.00 να προσέρχονται στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης, στη Νικήτη (δίπλα από το Δημαρχείο) και να προσφέρουν ότι μπορεί ο καθένας, στους υπαλλήλους που έχουν ορισθεί για το σκοπό αυτό.


Μετά το πέρας της ως άνω ημερομηνίας, θα συγκροτηθεί επιτροπή αποτελούμενη από εμένα ως προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Σ και τους προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και τα συγκεντρωθέντα τρόφιμα και χρήματα θα μοιραστούν ισομερώς σε όλα τα χωριά μας και σε εκείνους που πραγματικά έχουν ανάγκη και θα υποδειχθούν από τις τοπικές κοινωνίες.
Πληροφορίες στο 23750 20277 - 23750 20151 στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Σ.


Αγαπητοί φίλοι, κανείς δεν μπορεί να καπηλευτεί την προσπάθεια αυτή για ίδιον όφελος ή προβολή. Η προσπάθεια θα είναι συλλογική, το θετικό αποτέλεσμα επιτυχία όλων μας, μοναδική η ευκαιρία να αποδείξουμε σε τόσο δύσκολους καιρούς την ανθρωπιά και την ποιότητά μας.
Σας καλώ όλους να ανταποκριθείτε
.

ΔΑΛΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Σ


© 2022 sithonia.org. All Rights Reserved. Powered by iS.gr