• +30 23750 20 151
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δημοτική Επιχείρηση

Η Δημοτική Επιχείρηση

Η Δημοτική Επιχείρηση

Η «Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σιθωνίας – Σιθωνία- » αποτελεί νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, το οποίο προήρθε από την συγχώνευση της Δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης Σιθωνίας και Δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης Τορώνης, σύμφωνα με την υπ αριθμόν 35/2011 απόφαση του ΔΣ του Δήμου Σιθωνίας την υο αριθμόν 4597/29-3-2011 απόδαση της Αποκέντωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ τευχός Β 768/6-5-2011.

Έδρα της επιχείρησης ορίζεται ο Δήμος Σιθωνίας του Νομού Χαλκιδικής και συγκεκριμένα το Δημοτικό διαμέρισμα της Νικήτης

Σκοπός της Δημοτική Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σιθωνίας είναι η οργάνωση λειτουργιών ή δραστηριοτήτων και η παροχή υπηρεσιών συναφών ή συνδεόμενων με τις αρμοδιότητες του Δήμου Σιθωνίας, που αναφέρονται στους τομείς, της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, και του περιβάλλοντος και την εκπόνηση και εφαρμογή προγραμμάτων έρευνας και τεχνολογίας για την ανάπτυξη της περιοχής. Επίσης η συνεργασία και η αρωγή προς άλλους φορείς που επίσης παράγουν
πολιτιστικό και πνευματικό έργο.


 

 


© 2023 sithonia.org. All Rights Reserved. Powered by iS.gr