• +30 23750 20 151
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αθλητισμός

Αθλητισμός

Αθλητισμός

 Μεγάλη η αθλητική δραστηριότητα στον Δήμο Σιθωνίας. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι σε όλα τα Δ.Δ. υπάρχουν Αθλητικοί Σύλλογοι, ενεργοί, τα μέλη των οποίων έχουν όρεξη και πάθος, μεταδίδουν και εκπέμπουν με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο τα αθλητικά ιδεώδη και προσπαθούν να προσελκύσουν τους νέους μας στην άθληση. Οι δράσεις πολλές : στίβος, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, κ.α.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Σιθωνίας ικανοποιούν σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις των αγωνισμάτων. Φυσικά περιθώρια βελτίωσης πάντα υπάρχουν.

Σε όλα τα Δ.Δ. υπάρχουν γήπεδα ποδοσφαίρου, το κλειστό γυμναστήριο στον κόμβο Σιθωνίας προσφέρεται για διοργανώσεις επαγγελματικού αθλητικού επιπέδου, το κλειστό του Νέου Μαρμαρά σε λίγο καιρό θα παραδοθεί στους κατοίκους, ενώ έχει δρομολογηθεί η ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου στην Συκιά.

 

Ο Δήμος Σιθωνίας στηρίζει έμπρακτα όλες τις προσπάθειες που γίνονται στον τομέα του Αθλητισμού, αρωγός σε όλες τις εκδηλώσεις.


© 2023 sithonia.org. All Rights Reserved. Powered by iS.gr