• +30 23750 20 151
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πολιτισμός

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΙΚΗΤΗΣ

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΙΚΗΤΗΣ

Η γνωστή εικαστικός Ναταλία Θωμαΐδη παρουσιάζει στις εγκαταστάσεις του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Νικήτης την μεγάλη της αναδρομική έκθεση ‘Τοπία και πρόσωπα της Νικήτης’ και προσκαλεί στα εγκαίνια το φιλότεχνο κοινό,

το Σάββατο 6 Αυγούστου στις 9 το βράδυ.
Η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Σιθωνίας, αρωγό σε κάθε δράση πολιτισμού και θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 6 μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Η έκθεση αποτελεί για τη δημιουργό έναν φόρο τιμής στον τόπο και τους ανθρώπους της Νικήτης που αγάπησε και συνέδεσε με τη ζωή της από το 1975 μέχρι σήμερα. Απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών και πνευματικό τέκνο των μεγάλων δασκάλων της ζωγραφικής και της μοντέρνας ελληνικότητας Νίκου Νικολάου και Γιάννη Μόραλη, η Ναταλία Θωμαΐδη αποτυπώνει στα έργα της τα σημάδια μιας ψυχογραφικής παλέτας που καθορίζει απόρρητα την επιφάνεια των προσώπων και πλάθει το βλέμμα του δημιουργού που αντικρίζει τον κόσμο και τα πράγματα.

 

Ώρες λειτουργίας: 11:00-13:00 και 20:30-22:30


© 2022 sithonia.org. All Rights Reserved. Powered by iS.gr